Beskrivelse
Enzymer
Maten vi spiser består av tre hovedgrupper næringsstoffer; karbohydrater, proteiner og fett. Kroppen skiller ut ulike enzymer som er spesialisert på å bryte ned disse stoffene til mindre partikler.
- Amylase – bryter ned karbohydrater
- Protease – bryter ned proteiner
- Lipase – bryter ned fettstoffer
Enzymer tilføres også via maten vi spiser. Mange hevder at dagens bearbeiding av matvarer fører til at disse enzymene blir fjernet eller sterkt redusert.
Gode bakterier
Tarmen forsyner kroppen med nødvendige næringsstoffer og fungerer som en buffer mot skadelige stoffer.
Ubalanse mellom gode og dårlige bakterier i tarmen kan føre til magebesvær.
En balansert mengde gode bakterier er viktig for:
- Produksjon av antibakterielle stoffer som motvirker fremmende bakterier, virus mm
- Dannelsen av vitaminer
- Dannelsen av enzymet laktase som bryter ned melk
Oxytarm Enzymes inneholder et bredt spekter av gode melkesyrebakterier.
Magnesium
Oxytarm Enzymes inneholder magnesium. Magnesium er i lange tider blitt brukt som mageregulerende og kalles gjerne “engelsk salt”. Magnesium binder vann og bløtgjør innholdet i tykktarmen slik at det lettere passerer. Magnesium tar også del i en rekke enzymsystemer og energiproduksjonen i kroppen.
Innhold og dosering
Ingredienser:
Næringsmiddel pr døgndose, 4 kapsler:
Magnesium 600 mg 200 %
Papain 120 mg
Melkesyrekulturer 5,5 * 107
Næringsmiddel Mg % av ref.verdi
1-2 kapsler til hovedmåltidene, maksimalt 4 kapsler pr døgn. Anbefalt daglig dosering bør ikke overskrides.
Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.